ביצוע פסל סביבתי בכניסה לקניון אם הדרך

כחלק מתהליך מתיחת הפנים שעבר קניון אם הדרך בוצעו בו עבודות דקורטיביות רבות. הסגנון הנבחר היה סגנון אבסטרקט אקספרסיבי שהוא סגנון אומנותי עז מבע צבעוני וכזה שאינו יכול להשאיר את הצופה אדיש. במסגרת הפרויקט בוצעו מספר עבודות בקניון בסגנון האבסטרקט האקספרסיבי. בין היתר בוצע ציור קיר ענק בקומה השנייה של הקניון, בוצעו ציורי תבליט על גבי העמודים בכניסה לקניון וכן הוזמן פסל סביבתי בסגנון אבסטרקט שמלכתחילה היה מיועד להשתלב בקומה השנייה. לאחר התלבטויות ומחשבות של האמן ביחד עם צוות הנהלת הקניון הוחלט להעתיקו אל קומת הכניסה ולהציבו בחזית הכניסה לקניון – כמוקד משיכה אומנותי ומעין הצהרה שמעידה על ייחודו ואופיו של קניון הבוטיק המבוקש והומה האדם.
הפסל בוצע בריתוך ידני של חלקי מתכת תוך שילוב סגנונות צביעה שונים וביניהם התזה, מכחול ואייר בראש – כאשר כולם יחד יוצרים חגיגת צבעים המושכת את העין והלב.

אהבתם? נשמח אם תשתפו...Email this to someonePin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook